Over Kristal Helder

Corrie BelgaCorrie Belga

Ik ben Corrie Belga en ik ben eigenaar en behandelaar van massagepraktijk Kristal Helder in Norg. In mijn praktijk kunt u terecht voor ontspanningsmassages, maar ook voor massagetherapie gericht op lichamelijke klachten.

Holistische visie

Als massagetherapeut werk ik vanuit een holistische visie: lichaam, geest, emoties, gedachten en onderbewustzijn zie ik als één geheel. Allen staan met elkaar in verbinding en is één onderdeel uit balans, dan uit zich dat in ons lichaam. Een lichamelijke klacht vertelt daardoor vaak meer over wie we zijn en wat ons welbevinden in de weg staat. Stress bijvoorbeeld, uit zich in een permanente spanning in spieren en belemmert de doorstroming van bloed en energie. Massage helpt deze spanning te verminderen en het lichaam de kans te geven zich met de eigen energie te genezen. Bewustwording van de achtergrond en oorzaken van het probleem is daarnaast een belangrijk onderdeel van het geneesproces. Ook daar besteed ik tijdens de massagebehandeling aandacht aan.

Lichaam, geest, emoties, gedachten en onderbewustzijn zie ik als één geheel. Allen staan met elkaar in verbinding en is er één onderdeel uit balans, dan uit zich dat in ons lichaam.

Opleidingen en cursussen

2009      Basismodule Voeding, Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen
2008      Shiatsu Ryoho, Dutch Bodywork Academy
2008      Segmentele Massage, Dutch Bodywork Academy
2008      Cursus: Triggerpointtherapie
2008      Cursus: Voetreflexologie
2007      Stoelshiatsu, Dutch Bodywork Academy
2007      Cursus: Bindweefselmassage
2007      Cursus: Hotstonemassage
2007      Cursus: BIO Release Massage
2007      Cursus: Lymfedrainage
2002      Sportverzorging en Massage, Vos

Een massage bij Kristal Helder…

… geeft u nieuwe energie. Een frisse blik en ontspannen spieren. Als massagetherapeut ben ik betrokken bij uw wensen en helder in het behandelplan. Samen nemen we door bij welke massagetherapie uw lichaam en geest het meeste baat hebben. Heeft u vragen? Of wilt u graag een behandeling boeken? U weet me te vinden.

 

Corrie Belga