Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een korte, activerende massage in een massagestoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven en is gebaseerd op de traditionele drukpuntenmassage (zie ook Shiatsumassage). Het is een massagetherapie waar mensen met een kantoorbaan veel aan hebben om zich te beschermen tegen de ‘kantoorspanningen’ die zich in het lichaam vastzetten.

stoelmassageStoelmassage: bij welke klachten?

Een stoelmassage is een effectieve preventieve massage tegen RSI en werkstress. Ervaart u al klachten die voortkomen uit kantoorwerk, zoals pijnlijke nek-, schouder- en rugspieren of pijn in de armen, dan kunt u deze ook behandelen met een stoelmassage.

Stoelmassage: de behandeling

De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal ontwikkelde, ergonomische massagestoel. Het is een massage zonder massageoliën, u kunt uw kleding aanhouden. De behandeling is kort maar krachtig: in 20 minuten worden hoofd, nek, schouders, armen en handen behandeld. In overleg kan de massage verlengd worden.

De effecten van een stoelmassage

Massage in de stoel helpt afvalstoffen efficiënt af te voeren uit de spieren. Zo nemen spanning en stijfheid af. Stoelmassage helpt vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn voorkomen. Door de stoelmassage periodiek te herhalen, nemen stress en vermoeidheid af.

Neem de spanning in uw lichaam weg met een stoelmassage bij massagepraktijk Kristal Helder in Norg. Dé massagepraktijk voor stoelmassage in Drenthe.

Neem voor een afspraak contact op met Corrie.