Achtergrondinformatie

Wat is een reading?

Een reading is een communicatie op intuïtief niveau, waarbij ik -als reader- middels mijn intuïtie (via beeld, gehoor of innerlijk weten), de informatie waarneem die jij mij laat weten. Het gaat daarbij om jouw eigen innerlijk weten. Soms heb je hier al een bepaald gevoel over, maar weet je niet of je daarop kunt vertrouwen. Soms leidt een reading er toe dat er ‘kwartjes vallen’ en verbanden gelegd worden tussen verschillende situaties, emoties en processen in je leven. Een reading kan ook inzicht geven in factoren die meespelen bij ervaren dilemma’s. Een reading geeft inzicht in je leven in het algemeen, je persoonlijke ontwikkeling of specifieke thema’s waar je mee bezig bent en maakt ruimte voor nieuwe stappen.

Wat is een healing?

Een healing is -net als een reading- een communicatie op intuïtief niveau. Bij een healing communiceer ik met jouw innerlijk weten over wat jij wilt wijzigen in je (energie)lichaam. Het kan zijn dat het tijd is om dingen los te laten (blokkades, emoties), zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe energie, groei, emoties of stappen. Ik help je met mijn aandacht, en ondersteun dit met bewegingen van mijn handen.
Vaak laat ‘vastzittende’ energie (blokkades, oude ervaringen, emoties of contracten) tijdens een reading al los. Ik gebruik healingtechnieken tijdens of na een reading om energie los te helpen laten en de doorstroom van nieuwe energie te bevorderen.

Wat is een familieopstelling?

Binnen een familieopstelling worden vaak representanten (mensen) gebruikt die gezinsleden, andere mensen of onderwerpen vertegenwoordigen. Op het moment dat je deze opstelt, wordt de (familie-)energie voelbaar en kun je met de informatie
uit het systeem beweging in gang zetten.

Zelf werk ik meestal met individuele opstellingen, waarbij ik dan gebruik maak van zogenaamde ‘vloerankers’, waarop ik zelf representeer. Mijn methode (Trauma & Innerlijk Kind Integratie (TIKI) opstellingen, is gebaseerd op een combinatie van elementen uit de ‘klassieke’opstellingsmethode van Bert Hellinger, als van de trauma-opstellingen methode van Frans Ruppert. Daarbij wordt vooral zichtbaar hoe jouw gezinssituatie van vroeger geleid heeft tot ‘overlevingspatronen’, die je toen gediend hebben, maar nu in de weg zitten. Middels mijn methode wordt de oude pijn doorleefd en geheeld zodat de overleefpatronen kunnen verzachten of verdwijnen.