Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden per januari 2013

 • Een reading, healing of gesprek kan nooit een medisch advies van een arts of andere (medisch) deskundige vervangen. Deze zijn altijd een aanvulling en dragen bij aan meer inzicht of ruimte voor groei of (emotionele) heling. Mochten er uitspraken gedaan worden die als advies opgevat kunnen worden, dan zijn deze als inzichtgevend en aanvullend en niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.
 • Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener of slik je medicatie, geef dit dan aan voordat je een afspraak met mij maakt. Het wil niet zeggen dat ik niets voor je kan betekenen, maar ik kan een inschatting maken hoe mijn begeleiding je het meest van dienst kan zijn.
 • Het is belangrijk dat je eventuele voorgeschreven medicijnen blijft gebruiken en voorgeschreven therapieën blijft volgen tenzij je arts anders heeft bepaald. Ik ga ervan uit dat je te allen tijde zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gezondheid.
 • Gezien je eigen verantwoordelijkheid, ben ik niet aansprakelijk voor enige emotionele of fysieke schade tijdens een consult. Neem nooit iets van mij aan dat niet goed voelt of niet kloppend voelt. Indien dit plaats vindt gedurende de begeleiding, geef het aan! Ik kan dan kijken wat er gebeurt binnen de (intuïtieve) communicatie, zowel aan mijn zijde als aan jouw zijde. Als dit gevoel na afloop naar boven komt, neem dan contact op om dit te bespreken.
 • Binnen een reading of healing kunnen er oude energieën ‘aangeraakt’ worden, die zich al geruime tijd in je energiesysteem bevinden. Soms leidt dit er toe dat negatieve emoties of gedachtes meer in het bewustzijn komen en dat je stemming tijdelijk verslechtert, of dat je tijdelijk slecht slaapt of veel droomt. Als je hier (teveel of te lang) last van hebt; neem contact met mij op.
 • Indien de hulpvraag een kind betreft, bekijk ik intuïtief of ik iets kan met het kind, met ouder en kind, of dat het inzicht bij de ouder verkregen kan/moet worden.

Betaling en annuleringsvoorwaarden:

 • Betaling kan plaats vinden na het consult. Ik stuur een factuur welke binnen 14 dagen voldaan moet worden. Er is helaas geen mogelijkheid om een reading of healing of andere activiteit van mijn praktijk te declareren bij een zorgverzekeraar.
 • In overleg is een consult bij je thuis mogelijk; ik spreek van tevoren af welke onkostenvergoeding ik als meerprijs reken.
 • Indien je minimaal 24 uur van tevoren de afspraak annuleert of wijzigt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.
 • Bij niet verschijnen zonder bericht wordt een consult van 60 minuten in rekening gebracht
 • Dit afmelden kan telefonisch, per e-mail of sms. Zorg dat ik je bevestig dat ik je bericht ontvangen heb, of probeer mij op een andere manier te bereiken.