De juiste plek in de rij

Een moeder belt me en vraagt om een reading over haar twee-en-een-half jarige hooggevoelige en strong willed dochter Zara, die slecht slaapt en veel driftbuien heeft. Ook heeft ze veel moeite met afscheid nemen op het kinderdagverblijf.
Uit de reading blijkt dat Zara soms zo groot wil zijn als haar oudere broer Luuk (ze is ook best pienter), maar soms ook zo klein als haar half jaar oude babybroertje Thijs. Er is een lichte sprake van jaloezie. Er lijkt verwarring te zijn over haar plek in de rij. Een oplossing die ik energetisch doorkrijg is het uiting geven aan de juiste ordening van de kinderen…
Het advies is de kinderen weg te brengen in de juiste volgorde. Luuk, de oudste wordt eerst naar school gebracht. Als oudste gaat hij als eerste ‘loskomen’ van mama. Daarna brengt ze Zara weg naar het kinderdagverblijf. En Thijs gaat met mama mee naar huis (waar er soms oppas is).
Twee weken later spreek ik deze moeder opnieuw. Zelfs wanneer het praktisch gezien onhandig was, omdat ze als moeder op school ergens mee zou gaan helpen, heeft ze consequent deze volgorde van wegbrengen aangehouden. En met resultaat; binnen twee weken gaat het afscheid van Zara op het dagverblijf zonder noemenswaardige problemen!