Een kans voor grote transformatie!

Deze tijd biedt ieder mens een keuze, welke keuze maak jij?

Vorige week nog kreeg ik via een vriendin, een healing van de engelen. Eén van mijn vragen was dat ik moeite heb mijn ideeën voor mijn eigen bedrijf op de wereld te zetten. Na een prachtige healing op de angst die mij tegenhoudt, voegde zij nog een boodschap van de engelen toe: “We gaan je over niet zo heel lange tijd wel een liefdevolle schop onder je kont geven”.  
En nog geen week later werk ik thuis, kan ik niet meer naar yoga of het theater, en staat de wereld op zijn kop.

En ondanks het lijden en de zorgen (geloof me, die wil ik niet bagatelliseren), geniet ik van de grote transformatie van de wereld die zich om mij heen en in mij voltrekt. In een online les gisteravond, over deze transformatie, voelde ik de uitnodiging om in mijn kracht te komen. En vanochtend bruiste ik van de ideeën om mijn aanbod voor HSP kinderen en ouders online te gaan ontwikkelen. Maar het ontbreekt me nog aan tijd…  Maar wat ik wel per direct kan aanbieden is het volgende:

Een persoonlijke transformatie reading! 

Dus: wil jij meegaan op de flow van transformatie, weten welke unieke bijdrage jij te leveren hebt in deze nieuwe wereld en angst en weerstand loslaten? Maak nu een afspraak voor een reading!

Voor elke afspraak gemaakt tot 5 mei 2020 geldt nu 25% korting.
Dit betekent: 60 minuten reading, geen 80 maar 60 euro!

Mail me op: info@kristal-reading-healing.nl

Zorg goed voor jezelf en je geliefden!

Namasté

Christel