Maak ruimte voor een nieuwe creatie en ga mee met de meditatieve wandeling in de Levenstuinen!

De zomer zit er (bijna) op. Waarschijnlijk ben je uitgerust van vakantie teruggekomen, heb je je opgeladen aan de zon en het buiten zijn… Tijd om ruimte te maken voor een nieuwe stap, nieuw plan of nieuwe creatie!

Wat gaan we doen?

Na ontvangst en een kopje thee, starten we met een inleidende meditatie. Iedereen loopt de wandeling met een eigen thema of doel voor ogen.
De Levenstuinen zijn ingedeeld in levensfases en thema’s. We gaan op verschillende passende plekken o.a. geleide meditaties doen, een stuk in stilte wandelen, elkaar een lichte aanraking geven. We doen de oefeningen gezamenlijk, maar je kan ook je eigen plan trekken. Je volgt je eigen proces, maar we wisselen ook met elkaar uit. Hoewel ik een programma heb gemaakt, stem ik ook af op de behoefte van de deelnemers en kunnen er oefeningen weggelaten of toegevoegd worden.

Wanneer:   Zondag 22 september 2019
Tijd:            Aankomst tussen 10.00 en 10.15 uur, einde programma +/-  15.00  uur
                   (je kunt zelf tot 17 uur in de tuin blijven als je wilt)
Waar:        Levenstuinen van het Groot Hontschoten (bij Teuge/Apeldoorn)
https://www.levenstuinen.nl/nl/home/
Bijdrage:   35 euro, inclusief entree en een kopje koffie/thee.
                   Indien je aanmeldt met 2 personen tegelijk 27,50 euro p.p.

  • Omdat het fijn is om een groot deel in de energie en concentratie te blijven, is het fijn als je zelf een lunchpakketje meeneemt, en wat te drinken. Nadat we de tuin betreden hebben is er in het midden van de tuin nog een plek waar je koffie en thee kunt kopen, maar dat is pas nadat we al een tijdje in de tuinen aan het mediteren en lopen zijn.
  • In het geval van onvoldoende deelnemers of (te) slecht weer gaat het niet door.
  • Meld je aan op info@kristal-reading-healing.nl met je naam en telefoonnummer.
  • Meld ook even hoe je wilt komen qua vervoer, waar vandaan je reist en of je eventueel bereid bent te carpoolen of mensen van een station op te halen/af te zetten.