Negatieve overtuigingen en trauma loslaten met behulp van etherische oliën

Ik was al een tijdje heel enthousiast over het gebruik van de hele mooie etherische oliën van Young Living om in een aromaroller te gebruiken of via een diffuser te verspreiden. Maar het gebruik van oliën om oude ervaringen los te laten en negatieve overtuigingen af te breken, gebaseerd op de Aroma Freedom Technique van Dr. Benjamin Perkus, is een nog veel mooiere toepassing. In 2021 ben ik opgeleid om EMDR bij kinderen toe te passen en het combineren van AFT met EMDR terwijl ik ‘mee lees” in de energie is een zeer krachtige combinatie!

Iedereen weet dat geuren en herinneringen heel direct met elkaar verbonden zijn. En door middel van speciale geuren en geuren combinaties kun je deze verbinding ook verbreken. De oude ervaring wordt op deze wijze alsnog verwerkt (net zoals met EMDR) en daarmee is de noodzaak om deze cognitie als overlevingsmechanisme te handhaven ook weg en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe stappen!

Wil je meer weten hoe het werkt? Lees hier verder over de methode en hoe ik de AFT combineer met mijn readingvaardigheden om tot een nog diepere release te komen.

Wil je het zelf ervaren?
Maak een afspraak via info@praktijkkristalhelder.nl
In de maanden juli en augustus van 2022 heeft een sessie ter kennismaking een vaste prijs van 75 euro en je krijgt een aromarollertje van 5 ml cadeau!