Persoonlijke ontwikkeling

Als systeemtherapeut, reader, traumatherapeut ben ik voortdurend bezig om mensen te helpen om de ‘beste versie’ van zichzelf te worden. Het meest gezond, levendig, helder, lekker in je vel. Binnen mijn praktijk bied ik verschillende dingen aan die je persoonlijke ontwikkeling kunnen versterken.

Ik bied individuele systeem- en traumatherapie voor volwassenen die vastlopen bij een thema in hun leven, zoals (familie)relaties en patronen op het werk die hen niet meer dienen. Ik werk dan met een combinatie van reading, familieopstellingen, gesprekken en Traumarelease met behulp van essentiële oliën (TREO).Vaak begin ik een therapietraject met een reading, om meer inzicht te krijgen in de thema’s die spelen. Vaak kijk ik daarbij ook in de energie naar de familiedynamieken uit je jeugd, die vaak aanleiding zijn geweest om bepaalde copingsmechanismen te ontwikkelen. Dit zijn vaak de patronen en kwaliteiten die je heel veel opgeleverd hebben, maar omdat je niet ‘vrij’ bent om ze in te zetten waar ze gewenst zijn, maar ze altijd gebruikt, putten deze je soms uit of zitten je in de weg in andere relaties.

Middels een individuele opstelling kan er doorleefd en losgelaten worden wat er speelt, door middel van het voelbaar maken van de ‘verstrikkingen’ tussen je kinddelen en je ouders bijvoorbeeld, en het in beweging zetten of loslaten daarvan.

Ook met behulp van het gebruik van etherische oliën, samen met reading en EMDR kan helpen om overtuigingen en patronen los te laten.
Per keer bespreken we van tevoren, of ter plekke met welk thema en welke methode we aan de slag gaan. Sessies duren allen 60-90 minuten