Testimonials

Gisterenmiddag heb ik een hele mooie sessie AFT (aroma freedom technique) gehad bij Christel. Het heeft raakvlakken met EMDR, maar het wordt gedaan met essentiële oliën. Ik kwam een beetje gedeukt binnen en ging vol nieuwe energie weer naar buiten. Ik merk dat een oud patroon dat me uit de flow haalde is doorbroken. En wat een heerlijke geuren… Dit werkt super voor mij, dank je wel Christel!
M. B.S. Uit Utrecht

Nogmaals dank voor de reading over onze hooggevoelige zoon met sterke wil. Het heeft ons nieuwe inzichten opgeleverd, daar zijn we dankbaar voor. We hebben het idee dat we hem steeds beter begrijpen en het geeft ons nieuwe inspiratie om samen een fijne weg te vinden. Bijzonder was dat hij de volgende dag meerdere vragen had. Hij wilde weten wat het verschil is tussen lichaam en geest en was ook heel benieuwd naar zijn geboorte. Bijzonder!
Familie J. uit H

De ouder-kind reading die ik gedaan heb bij Christel was heel mooi! Ze is heel integer en helder en kon dingen onder woorden brengen, die ik alleen kon voelen, maar geen woorden voor had. De sessie heeft mij laten zien dat ik op de goede weg ben, dat mijn gevoel klopte. Daarnaast heeft de sessie mij ook het grotere plaatje laten zien, wat heel veel inzicht gegeven heeft in het waarom bepaalde dingen zo lopen in het leven. Heel heel mooi! Zelfs mijn man, die nogal sceptisch kan zijn, was onder de indruk van wat Christel gezegd heeft. Hierdoor is ook zijn begrip vergroot en kunnen we in moeilijke situaties makkelijker samen één lijn trekken en op bewuste wijze er voor onze kinderen zijn. Dank je wel Christel!
S.v.S. uit Utrecht

Wat een bijzondere ervaring een sessie bij Christel. Wat een gave heeft deze dame. Echt bizar. Ze kan je compleet ‘lezen’, overigens alleen wat je wilt tonen maar dat is meer dan je kunt bedenken! Het geeft zoveel nieuwe inzichten waar je echt verder mee kunt. Tijdens een sessie kan ze ook zo’n rake en nuttige informatie over je familieleden (kinderen/partner/ouders) geven die niet eens aanwezig zijn.
Echt een aanrader, een kadootje aan jezelf.
I.W. uit Amsterdam

Ik heb een ouder-kindreading gedaan bij Kristal. Het is wonderbaarlijk welke dingen Christel benoemt en het klopt allemaal! Ik heb de reading ervaren als een puzzel die weer compleet is. Voor mij betekent dat nu dat ik bewuster omga met de dingen waar ik tegenaan loop. Door die bewustwording heb ik direct na de reading al het gevoel dat bepaalde dingen mij beter afgaan. Ik zal dit zeker voor iedereen aanraden. Het is een cadeautje voor jezelf..! De manier waarop Christel het benadert heb ik ook als prettig ervaren. Lekker praktisch en integer…
C.K. uit Utrecht

Ik heb een reading & healing mogen ontvangen van Christel. Dit was een zeer bijzondere en intense ervaring. Christel is een heel fijn en warm persoon. Haar jarenlange groei en ontwikkeling is duidelijk voelbaar. De reading ging echt de diepte in, op een niveau waar ik zelf met mijn bewustzijn niet bij kan. Mooi vond ik dat ik de informatie steeds vrij snel kon plaatsen. Op die manier heb ik de loop van mijn leven en redenen en betekenissen van gebeurtenissen beter kunnen en begrijpen en plaatsen. Door meer te begrijpen wat ik kom doen in dit leven, kan ik beter accepteren wat er gebeurt in dit leven en weet ik beter wat me te doen staat. En dat geeft me rust…. Ik kan iedereen absoluut aanraden een reading & healing te doen. En dan natuurlijk bij Christel.
K.B. uit Nijmegen

Ik heb Christel leren kennen tijdens een groepsreis/energiereis naar Zuid-India. Ik mocht tijdens de reis een reading ontvangen over mijn groei en persoonlijke ontwikkeling. Christel kon zeer goed aangeven waar ik mij ontwikkelde en waar mijn leerpunten lagen. Het ging daarbij om mijn persoonlijke leefomgeving, zoals mijn gezin en mijn vrienden. Ook ging zij in op mijn gevoelsleven. Christels reading was voor mij zeer waardevol en heeft mijn ogen geopend voor het diepere bewustzijnsniveau in het contact met mijn kinderen. Dit alles deed zij op een heel prettige wijze. Graag beveel ik haar van harte aan.
J.S. uit Huis ter Heide