High five voor hooggevoeligheid! – individueel (vanaf ongeveer 10 jaar)

Het kan helpen om aandacht te hebben niet alleen voor je lichaam, maar ook voor de energie die bij je lichaam hoort. Zoals de ruimte om je heen; die wordt aura genoemd. Bij mij kun je ‘tools’ leren om een verbinding te maken van je lichaam met de aarde, prikkels los te laten en je aura te versterken. Dit gaat in drie lessen.

De eerste les gaat over gronden; het maken van een verbinding van je lichaam met het middelpunt van de aarde. Spelenderwijs ontdek je wat het effect van een gronding op je lichaam is en hoe je een gronding kan maken met een gevoel of stevigheid die nu bij je past.

De tweede les gaat over het aura; de energieruimte om je heen. Ook hier valt veel over te voelen en te ontdekken.

In de derde les wordt meer aandacht besteedt aan hoe je je gronding en aura samen kan gebruiken om dingen los te laten en je weer op te vullen. Ook is er ruimte om oefeningen ‘op maat’ in te voegen, afhankelijk van waar jij last van hebt.

Deze lessen zijn ook samen met je ouder te volgen.

Na deze drie lessen is er nog mogelijkheid om je verder te helpen met de dingen die je tegenkomt in je leven. Ik maak gebruik van praten, ervaren, tekenen en andere manieren om jezelf beter te leren kennen.

Duur: drie keer 75 minuten (inclusief terugkoppeling aan de ouder)