Energietools voor ouder en kind

Leer (samen met) je kind gronden en het aura versterken

In mijn praktijk kom ik veel ouders tegen kinderen hebben die veel en vaak overprikkeld zijn als gevolg van hooggevoeligheid. Nieuwetijdsouders kijken vanuit een meer spiritueel of energetisch referentiekader naar hun kind, en zoeken ook naar nieuwe, alternatieve manieren om hun kind te kunnen helpen.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat kinderen makkelijk nieuw ‘energiegereedschap’ oppakken; spelenderwijs ervaren hoe je je kan gronden, je aura kan versterken en negatieve prikkels/gevoelens kan loslaten. Wanner ik het jonge kind samen met de ouder(s) aanleer om te gronden en hun aura te versterken; geeft dit onmiddelijk handvatten voor dagelijkse situaties thuis waar je als ouder je kind dagelijks mee verder kan helpen.

Het pakket bestaat uit drie lessen van 75 minuten.

De eerste les gaat over gronden; het maken van een verbinding van je lichaam met het middelpunt van de aarde. Spelenderwijs ontdek je wat het effect van een gronding op je lichaam is en hoe je een gronding kan maken met een gevoel of stevigheid die nu bij je past.
De tweede les gaat over het aura; de energieruimte om je heen. Ook hier valt veel over te voelen en te ontdekken!
In de derde les wordt meer aandacht besteedt aan hoe je je gronding en aura samen kan gebruiken om dingen los te laten en je weer op te vullen. Ook is er ruimte om oefeningen ‘op maat’ in te voegen, afhankelijk van de hulpvraag.