Go with the flow!

Aanbod voor een gratis geleide meditatie om angst los te laten en vertrouwen te krijgen

Er zijn 2 mogelijkheden: maandagavond 13 april om 20.30 uur of woensdagavond 15 april om 20.30 uur. Schrijf je hier in! https://kristal.webinargeek.com/angst-loslaten-en-ruimte-maken-voor-vertrouwen

Ik schreef al eerder dat ik -sinds de wereld in een raar soort stilstand is gekomen- ik gegrepen ben door een enorme creërende energie. Bezinning die meteen omgezet wordt in besluiten en handelen. De kracht van transformatie. In dit paasweekend word ik ook herinnerd hoe groot transformaties kunnen zijn: Jesus kon zelfs zijn niet-fysieke vorm in de fysieke wereld laten zien!

In de afgelopen weken heb ik een paar prachtige transformatie-readings mogen geven, die stuk voor stuk een spiegel voor me waren… Eén klant schreef na mijn reading een prachtige blog over omgaan met verlies, omdat ze haar unieke bijdrage aan de wereld stem mag geven, zonder bang te zijn dat dit negatieve gevolgen heeft. En ik besluit mezelf meer te laten zien, niet langer gehinderd door onzekerheid of angst.
De volgende durfde een besluit uit te spreken om te stoppen met een activiteit op het gebied van werk. Eigenlijk had ze het diep van binnen al besloten, maar de door de reading stopte ze met het wachten op toestemming van haar omgeving. En nu ben ik ook in vliegende vaart besluiten aan het nemen over uitbreiding van mijn praktijk en werkzaamheden.
Ik werd gespiegeld in het gevoel van haast; “Ik mag deze boot niet missen!!!” Even vergetend dat ik al op de boot Moeder Aarde ben ingescheept en zelf ook mag vertrouwen dat de transformatie die ik voel ook echt vorm gaat krijgen. En dat de oude wereld niet terugkomt; de kritische massa die nu toeneemt gaat dat niet meer pikken.
De lieve vrouw die inmiddels als een goede vriendin voelt, die ook volop in haar creërende energie staat en nu in haar nieuwe kracht mag gaan staan, gaf mij mooie feedback en advies en richting voor mijn nieuwe bedrijfsnaam.

Maar er waren ook vrouwen die in erg in ANGST terecht waren gekomen. Deels angst die helemaal niet van henzelf was. Ik heb hen kunnen helpen om daar uit te stappen en in te haken op het vertrouwen in de aarde en zichzelf. En daarover gaat mijn aanbod!

Gratis geleide meditatie om angst los te laten en vertrouwen te krijgen
Voor wie een beetje hulp kan gebruiken om angst los te laten heb ik een geleide meditatie voorbereid. Na een korte inleiding over wat angst doet, ga ik met jullie mediteren. Daarna bied ik een visualisatie-oefening aan om angst los te laten, om vervolgens terug te keren naar vertrouwen.

En deze aanbieding loopt ook nog: persoonlijke transformatie reading
Wil jij meegaan op de flow van transformatie, weten welke unieke bijdrage jij te leveren hebt in deze nieuwe wereld? Maak nu een afspraak voor een reading!

Voor elke afspraak gemaakt tot Bevrijdingsdag 5 mei 2020 geldt nu 25% korting.
Dit betekent: 60 minuten reading, geen 80 maar 60 euro!

Mail me op: info@kristal-reading-healing.nl

En voor nu en deze prachtige Paasdagen: zorg goed voor jezelf en geniet van de zon!

Christel