Kindercursus High Five voor Hooggevoeligheid gaat van start!

Eindelijk is het zover! De door mij ontwikkelde cursus High five voor Hooggevoeligheid gaat in februari en maart in Utrecht gegeven worden.

Het is mij meer en meer duidelijk waarom er steeds meer kinderen met bijzondere gevoeligheid op aarde zijn; zij zijn de voorlopers voor de nieuwe aarde en hebben de hulp van ons volwassenen heel hard nodig om zich te handhaven in een wereld die deels nog in ‘de oude energie’ staat.

Daarom kan ik zo genieten van het bieden van tools aan deze prachtige kinderen en hun ouders om de last van de gevoeligheid te verminderen en het genieten en waarderen ervan te vergroten!

Kinderen die deze cursus volgden gaven aan dat ze het gebruiken op school om minder last te hebben van geluiden in de klas, of om zich te concentreren voor een toets. Ze hoeven daardoor bijvoorbeeld minder vaak thuis te blijven van school omdat ze zichzelf beter kunnen beschermen tegen prikkels. Of ze zijn door de cursus minder vaak boos, voelen zich beter begrepen of slapen beter! En ze maken contact met hun mooie hartsenergie en de engelen.

Informatieavond (online): donderdag 7 september 2022 om 20 uur (voor alle geïnteresseerden)

Lees hier verder over deze cursus!