Een nieuw jaar, nieuwe naam, nieuwe praktijk!

2020 is voor veel mensen het jaar van Corona en lockdowns geweest. Voor mij is het vooral een jaar geweest van grote groei, veranderingen en creatie! In april ben ik volledig vanuit mijn nieuwe praktijk gaan werken.
Mijn benedenburen, die een woning hadden met een werkruimte aan huis én een tuin, gaven aan te gaan verhuizen, en in 2017 had ik al het verlangen dat ik dan hun huis zou willen huren! Als ondernemer kon ik daarvoor in aanmerking komen. Dit was de aanzet om eindelijk mijn verlangen door te zetten om (meer) voor mijzelf te werken. In augustus was het dan zover; het klussen tijdens de hittegolf was doorzetten, maar inmiddels woon ik met de Grijze, de kater die in het huis mocht blijven wonen, in mijn nieuwe huis en is de praktijkruimte (zo goed als) klaar!

De naam Kristal Reading & Healing is gewijzigd naar Kristalhelder. Omdat ik nu al mijn consulten vanuit mijn eigen praktijk aanbied. Ik kan systeemtherapie, ouderbegeleiding, individuele opstellingen in mijn eigen ruimte aanbieden, met ouders en kinderen energiewerk doen en zelfs een klein groepje kinderen ontvangen voor de kindercursus High Five voor Hooggevoeligheid!

Tijdens de huidige lockdown kan ik mijn werk alleen online doen, maar zodra het weer mag, kan ik voldoende ruimte om mensen die er de voorkeur aan geven live op een veilige afstand te ontvangen. En opstellingen vallen onder de contactberoepen, dus met de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen die ook doorgaan.

Mijn jaar begint dus met een grote zin om meer en meer mijn eigen unieke aanbod in deze veranderende wereld aan te bieden, en samen antwoorden te vinden hoe we samen leven op de aarde in deze tijd.

Ik hoop voor jou dat je ook de lichtpuntjes en positiviteit kan vinden om er een mooi en gezond 2021 van te maken!

Voor iedereen die deze website leest heb ik een mooie nieuwjaarsaanbieding:

Als je tussen 10 en 31 januari contact opneemt om een afspraak te plannen en meldt dat je op de hoogte bent van deze aanbieding via mijn nieuwsbrief, website of Facebook, dan krijg je 21 euro korting op je factuur!