Vrouwen groei groep: It’s time be you

Herken jij dit ook;
Dat je zo graag wil dat je gezien wordt en er van je gehouden wordt?
Dat je het lastig vindt om je kwetsbaar op te stellen en gewend bent altijd ‘je vrouwtje te staan’? 
Dat je soms je eigen stem onvoldoende laat horen?
Dat je meer rekening houdt met anderen dan met je eigen behoeftes? 
Dat je na een lastige situatie achteraf precies weet wat je had willen doen of zeggen (maar ja, dat is pas achteraf, in het moment zelf sloeg je dicht)?
Dat je graag iets aan jezelf wil veranderen, maar iets dat sterker lijkt dan jijzelf trekt je terug in de oude patroon?

Vaak komen onze gedragspatronen en hoe we situaties aanpakken voort uit onze jeugd. In ‘het nest’ waarin we opgroeien zoeken we de beste manier om de meeste liefde te ontvangen of behouden. Deze patronen zijn dus nodig geweest in onze jeugd, maar bepalen ook vaak veel van ons gedrag in latere jaren. Wij hebben vaak onze eigen conclusie van wat we denken dat anderen dat van ons willen zien verinnerlijkt. We houden rekening met wat mensen wel niet van ons zouden kunnen vinden, maar meestal zijn we die innerlijke criticus zelf en we durven het risico niet te lopen om gekwetst te worden…

In deze vrouwen-groeigroep ga je gedurende vijf zondagmiddagen (eens per maand) met een klein groepje vrouwen aan de slag om een deel van deze patronen los te laten, zodat er ruimte komt voor meer authentiek Je Zelf Zijn. Het voordeel van een groepje is dat je met elkaar kunt delen en in de ander jezelf kunt zien. Dat is een grote meerwaarde. Ieder brengt zijn eigen vraag en thema’s in, maar de rode draad is het loslaten van oude patronen en het vrijmaken van je oorspronkelijke zelf.

Werkvormen: opstellingen (iedere bijeenkomst kan er één vraag ingebracht worden), maar ook oefeningen in tweetallen, meditatie en/of visualisatie. Het programma wordt per keer op maat gemaakt, op basis van de ingebrachte vragen en thema’s.

Wil jij ook meer jezelf worden?
Reserveer vast de volgende zondagmiddagen van 13.30 uur tot 16.30 uur:
10 december 2023, 14 januari 2024, 11 februari 2024, 10 maart 2024, 7 april

Deelnemers: minimaal 3, maximaal 5 vrouwen. 
Kosten: E 495,-
Plaats: Praktijk Kristalhelder te Utrecht

Heb je interesse, maar kun je deze dagdelen niet? Laat het me weten, wie weet kan ik een tweede groepje starten op een ander dagdeel/tijdstip.